Hogyan kezdődött és alakult a pályád az Aon-nál?

Van egy Pénzügy és Számvitel alapszakos diplomám számvitel szakirányon habar mindig is jobban érdekelt a bankrendszer – es a pénzügy. Az Aon előtt az egyik legnagyobb tanácsadó cégénél dolgoztam, mint banki elemző több mint 3 évig. Ide 2015 nyarán jöttem aktuárius elemzőnek és a Holland piaccal ismerkedtem meg először. Ugyan nem volt tapasztalatom a nyugdíj szektorban, de a trainingek és a körülöttem levő kollégák miatt rengeteget tanultam az első hónapokban. Azonban a tipikus aktuariusi pálya valahogy nem nekem való, úgy éreztem nem tudok az erősségeimre támaszkodni. Az első szezonom után lehetőségem volt valami mást is csinálni az International Retirement and Investment technológiákkal foglalkozó csapatával, amit Hollandiából irányítanak. Ennek köszönhetően kerültem be nemzetközi cégek projectjeibe miközben egyre többet tanultam az iparágról es újabb hasznos skill-eket sajátítottam el, amik a jövőmben segíthetnek elérni a céljaim.
Jelenleg mivel foglalkozol az Aon-nál?

Mostanság egy kis csapatot irányitok akik szintén a már az említett International Retirement csapattal dolgoznak. Emellett egyfajta üzleti elemzőként is dolgozom a technológiánk fejlesztésében. Összekötöm az ügyfeleinket az IT-val, hogy a szolgáltatásaink egy új szintre lephessenek és ez egy teljesen új kihívást jelent számomra. Végül, de nem utolsó sorban lehetőségem nyílt az utóbbi időben nemzetközi projectekben vezető szerepet betölteni, ahol az ügyfeleknek nyújtunk segítséget és adunk tanácsot, hogyan reformálhatják meg a jelenlegi vagy jövőbeli nyugdíjrendszerüket.

Mit szeretsz a legjobban ebben az itt végzett munkában?

Ezek a feladatkörök megtöltik kihívásokkal a munkanapjaim, ami így folyamatos fejlődésre inspirál. Abban a szerencsés pozícióban lehetek, hogy sokfele munkát végezhetek napról napra így van lehetőségem valamilyen szinten válogatni es megtartani az egyensúlyt. Ez a szabadság és a lehetőségek a cégen belül motiválnak a fejlődésre, miközben a kötetlen rend lehetőséget nyújt arra, hogy versenyekre készüljek vagy csak kikapcsolódjak.

Yekateryna Milkovich

Péter Simon

Balázs Bulyovszky

Bettina Domanovszki