Nyitott pozíciók

Helyszín
Budapest
HU
Kategória
Analitikus

Aon plc is a leading global professional services firm providing a broad range of risk, rerement and health soluons with 50,000 colleagues in 120 countries. It is one of the top Actuarial Services Firm in the world. At our office in Budapest, 70 young actuarial analysts work together in an internaonal, supporve environment.

WHY COME TO AON:

- To have a proper work-life balance, we support our colleagues with home office and flexible work schedule.
- Even if you are fresh graduate, we help you make steps forward on your career path, considering your needs.
- You will meet - You will meet new challenges repeatedly. Not only at your core analycal job, yet you will have the chance to try out new, more creave-minded fields. You will never be bored with the variety of the work.
- You will be a part of an open-minded, welcoming team. You can play in the company football team, parcipate in the team-buildings and aer having lunch together you can also play some table-football in the office.

Bővebben

Helyszín
Budapest
HU
Kategória
Nem analitikus
Bővebben
Magyar

Az Aon, a világ egyik vezető biztosítási alkusz,kockázatkezelési és HR tanácsadó cége. 120 országban 50 000 munkavállaló képvisel minket. A Commercial Risk üzletágunk elsősorban vállalati ügyfeleknek nyújt kockázatkezelési és biztosítási tanácsadást. Health & Benefits csapatunk új tagja vállalati juttatási programok kialakításáért és menedzseléséért felel.

A következő feladatok várnak rád:

- Céges egészség- és egyéb biztosítás alapú juttatási programok kidolgozása, bemutatása és értékesítése
- Kapcsolatépítés ügyfelekkel, biztosító társaságokkal és egészségügyi szolgáltatókkal
- Szerződések kezelése, belső nyilvántartási rendszerek vezetése
- Ügyféltalálkozók megszervezése, lebonyolítása
- Ügyfelek támogatása biztosítás szakmai kérdésekben

BővebbenA kiválasztási folyamat

Jelentkezésed feldolgozása angol nyelvű önéletrajzod beküldése után azonnal kezdetét veszi, melyet a jobhu@aon.hu email címre várunk. Hogy kicsit többet megtudjunk rólad és arról, hogy miért jelentkeztél, első lépésként egyik HR-es kollégánk fog megkeresni telefonon.

A sikeres telefonos interjú után egy körülbelül fél napos elfoglaltságot jelentő úgynevezett Assesment Centre-re hívunk meg, amelyet lehetőség szerint egyszerre több jelöltnek szervezünk. Ezen program részeként néhány teszt (numerikus és logikai) valamint egy személyes beszélgetés segítségével szeretnénk jobban megismerni. A személyes interjú során az adott területen dolgozó közvetlen kollégáinkkal is találkozhatsz.

Néhány tipp:

Mindannyian emlékszünk még rá, hogy milyen is volt jelentkezőként állásinterjún ülni. Semmi ok az aggodalomra, a személyes interjú során egy kötetlen, laza beszélgetésre kell számítani, ami során jobban megismerhetjük egymást!

Ezen a napon nem csak mi kérdezhetünk, Te is próbálj mindent megkérdezni, ami érdekel. Ennek a beszélgetésnek az is a célja, hogy Te is minél jobban megismerj minket és a pozíciót, amire jelentkeztél.

A kiválasztás eredményétől függetlenül az interjú után pár nappal, mindenképpen jelentkezni fog majd az egyik HR-es kollégánk, hogy megkérdezze, hogy hogy érzeted magad nálunk valamint, hogy visszajelzést adjon.

Küldd el a jelentkezésed még ma! Mi már alig várjuk, hogy találkozhassunk a legközelebbi kiválasztási napon!