Hogyan kezdődött és alakult a pályád az Aon-nál?

2007-ben kezdtem az Aon-nál általános üzleti tanulmányok végzettséggel, munkatapasztalat nélkül, úgy hogy a nyugdíjak ezen területéről nagyon kevés tudásom volt. Az évek során rengeteget tanultam, nemcsak erről a területről, hanem a vállalatról, különböző kultúrákról, és még magamról is azáltal, hogy lehetőségem nyílt tapasztalatot szerezni az emberek és a különböző projektek vezetése során.
Jelenleg mivel foglalkozol az Aon-nál?

Jelenleg Vezető Tanácsadóként dolgozom az Aon Canada torontói irodájában. Annak ellenére, hogy csak mostanában kezdtem itt dolgozni, a feladataim és a felelősségeim nagyon széleskörűek, és mivel még új vagyok ebben a szerepben, mindennap tanulok valami érdekeset. Az, hogy itt beszélhetek az ügyfelekkel és a nyugdíjtervek tagjaival, segít abban, hogy tovább fejlődhessek a tanácsadás területén.

Mit szeretsz a legjobban ebben az itt végzett munkában?

Amellett, hogy élvezem a sokoldalú lehetőségeket és a tényt, hogy kipróbálhatom magamat különféle szerepekben, és új kihívásokban vehetek részt, nagyon tetszik, hogy az Aon nagy és nemzetközi cég. Nem én vagyok az egyedüli példa a budapesti irodában, aki átélheti külföldi karrierre vonatkozó álmait, így úgy vélem, hogy az Aon-nál a szorgalom és az elkötelezettség megtérül, és már a kezdetektől fogva álmodhatsz nagyot.

Yekateryna Milkovich

Péter Simon

Balázs Bulyovszky

Bettina Domanovszki