Hogyan kezdődött és alakult a pályád az Aon-nál?

A Debreceni Egyetemen tanultam Alkalmazott Matematika szakon, azon belül Pénzügyi Matematika szakirányon. Amióta az eszemet tudom, mindig vonzott a matematika és ahogy idősebb lettem, természetesen a pénzügy. Úgyhogy egy efféle pályaválasztás mondhatni egyértelmű volt. 2017 nyarán fejeztem be a tanulmányaimat és pár hónappal később kerültem az AON-hoz. Ekkor persze még fogalmam sem volt erről a konkrét területről. Annak ellenére, hogy élveztem az egyetemen töltött 5 évet, alig vártam, hogy megtapasztalhassam, hogy milyen is dolgozni. Mindig is egy olyan munkahely találása volt a célom, ahol tudom alkalmazni a matematikai és elemzői tudást, amit az évek során elsajátítottam. Konkrét ötletem azonban nem volt azzal kapcsolatban, hogy a pénzügynek melyik területén szeretnék elhelyezkedni. Csak annyit tudtam, hogy valami olyasmit szeretnék, ami kihívást jelent és ezzel esélyt ad a fejlődésre szakmailag és emberileg egyaránt.
Jelenleg mivel foglalkozol az Aon-nál?

Amikor csatlakoztam az AON-hoz, a holland piacra kerültem, aminek mai napig a tagja vagyok. A szezon végeztével a UK piacon kezdtem dolgozni. Ez a változás rávilágított, hogy egyes piacok milyen jelentős mértékben különbözhetnek. De erre is egy kihívásnak tekintettem, ami lehetőséget ad a fejlődésre. Ezen kívül a Training Team-nek is tagja vagyok, ahol trainingek és különböző projektek szervezésével segítünk fejlődni a munkatársaknak.

Mit szeretsz a legjobban ebben az itt végzett munkában?

Maximalista ember lévén csak a tökéletessel elégszem meg és nem szoktam megállni addig, amíg nem én vagyok a legjobb abban, amit csinálok. Az, hogy az AON újra és újra kihívások elé állít az első dolog, ami eszembe jut. Egy másik dolog mindenképpen a társaság. Mindenki kedves és segítőkész, ami nagyon megkönnyíti a munkánkat.

Yekateryna Milkovich

Péter Simon

Balázs Bulyovszky

Bettina Domanovszki