Hogyan kezdődött és alakult a pályád az Aon-nál?

2007-ben kezdtem el dolgozni az Aonnál közgazdász diplomával és pár éves munkatapasztalattal a hátam mögött. Az aktuárius csapatban a folyamatos tréningeknek és érdekes szakmai kihívásoknak köszönhetően lehetőségem volt gyorsan elmélyülni a nyugdíjszakmában. Amint rutinos lettem az elemző munkában, kis csapatok, majd egy egész üzletág vezetését is rám bízták, így a menedzsment iránti ambícióm is ki lett elégítve. Lehetőségem nyílt másfél évet tölteni az Aon egyik angliai irodájában is, ahol a közvetlen ügyfélkapcsolatok révén egy egészen más oldalát tanulhattam meg az aktuáriusi munkakörnek, a tanácsadást.
Jelenleg mivel foglalkozol az Aon-nál?

Gyermekvállalást követően részmunkaidőben tértem vissza az Aonhoz, egészen pontosan egy belga nemzetközi tanácsadói csapatba. Az, hogy én Budapesten élek, egyáltalán nem jelent hátrányt, hiszen multinacionális ügyfeleink több országban is jelen vannak, és a modern munkaeszközökkel könnyen át tudom hidalni a távolságot. Feladataim közé tartozik több páneurópai (határokon és munkáltatókon átnyúló) nyugdíjalap működtetésének támogatása operációs oldalról. Céljaim között szerepel, hogy tapasztalt tanácsadóként hirdessem szerte Európában, hogy a jövő a határok nélküli nyugdíjprogramokban van, ami lakóhely- és munkahelyváltoztatás után is ugyanazokat a szolgáltatásokat nyújtja tagjainak.

Mit szeretsz a legjobban ebben az itt végzett munkában?

Nehéz egy dolgot kiemelni. Az egyik legjobb dolog a rugalmasság, amit az Aon nyújt. Otthonról dolgozni teljesen megszokott dolog, ami segít összeegyeztetni a munkát a családi élettel. Kisgyerekes anyukaként ez nagyon fontos nekem. A másik, amit kiemelnék, az a megbecsültség érzése. Ezt karrierem során számtalanszor tapasztaltam az Aonnál pl. amikor újra és újra új szerepkörben kaptam lehetőséget a bizonyításra. Ha az ember jól dolgozik, azt valaki észreveszi, és szinte maguktól jönnek a megkeresések cégen belül.

Yekateryna Milkovich

Péter Simon

Balázs Bulyovszky

Bettina Domanovszki