Hogyan kezdődött és alakult a pályád az Aon-nál?

2010-ben gyakornokként csatlakoztam az AON aktuárius csapatához majd egyetemi tanulmányaim befejezése után lehetőséget kaptam rá, hogy junior aktuárius elemzőként teljes állásban folytathassam. Az első pár évben főleg arra fókuszáltam, hogy megszerezzem azokat a technikai és elemzői késségeket, amik ehhez a munkához elengedhetetlenek. Közben lehetőséget kaptam, hogy többféle piacunkon dolgozva sokféle tapasztalatot gyűjthessek. Közelebb kerültem ahhoz, hogy megértsem, hogy miként működik az üzletágunk és különböző programok és tréningek során sokat tanultam arról is, hogy milyen késségek, képességek kellenek ahhoz, hogy valaki embereket vezethessen.
Jelenleg mivel foglalkozol az Aon-nál?

Jelenleg én vezetem a budapesti csapatot, így fő feladatom a növekvő csapat összetartása és irányítása. A szezonban a mindennapi aktuáriusi munkában is benne vagyok, mely során szenior kollégaként igyekszem a csapaton belüli tudásmegosztásból is kivenni a részem a junior kollégák tanításával és segítésével.

Mit szeretsz a legjobban ebben az itt végzett munkában?

Amit igazán szeretek, hogy mindig új helyzetekben és új feladatokon próbálhatom ki magam, amikből folyton tanulhatok valami újat. Illetve élvezem azt a nemzetközi környezetet, ami körülvesz, hiszen mindennapi munkám során számos európai kollégával dolgozhatok együtt rendszeresen. Valamint szeretem a fiatal és dinamikus csapatunkat, amiben az emberek szeretik jól is érezni magukat miközben együtt dolgoznak.

Yekateryna Milkovich

Péter Simon

Balázs Bulyovszky

Bettina Domanovszki