Hogyan kezdődött és alakult a pályád az Aon-nál?

Az egyetem elvégzése után, 2008-ban kezdtem el dolgozni az Aon-nál. Ez egy teljesen új terület volt számomra, nem rendelkezdtem semmilyen szakmai tapasztalattal, de a kezdetben kapott hatékony tréning programnak köszönhetően, gyorsan tudtam fejlődni. A szakmai fejlődés mellett számos területen volt lehetőségem kipróbálni magam, úgymint project management, people management és csapatvezetés. Bármilyen poziciót is kell betöltenem, mindig megkapom a kellő támogatást ahhoz, hogy eljérem a céljaim és tovább fejlődjek. Sikerült megtanulnom, hogy kezeljem az időnyomást és miként osszam be az időmet a leghatékonyabban.
Jelenleg mivel foglalkozol az Aon-nál?

Jelenleg az egyik nagy csapatunk vezetője vagyok és ily módon én vagyok felelős a magasabb szintű tervezésért, az emberek fejlődéséért, motiválásáért és kollégáim megfelelő támogatásáért. Aktívan résztveszek a toborzásban és egyik fő célom, hogy motiváló vezető tudjak lenni. Emellett koordinátora vagyok egy nyugdíjakkal kapcsolatos projektnek is. Magát az aktuáriusi értékelést is nagyon élvezem, jelenleg három piacon (angol, francia és svájci) dolgozom, ahol elemzéseket végzek és kapcsolatot tartok a külföldi kollégákkal, ezáltal egy igazán nemzetközi környezetben dolgozhatok nap mint nap.

Mit szeretsz a legjobban ebben az itt végzett munkában?

Nagyra értékelem, hogy még mindig várnak rám új kihívások és kellő tér, hogy önállóan és szabadon tudjak dolgozni. A rugalmasság – ami az Aon egyik alapvető értéke – nagyon fontos számomra, mert van egy kisfiam, így ez sokat segít a mindennapi életben és hozzájárul az ideális magánélet/munka egyensúlyának megteremtéséhez.

Yekateryna Milkovich

Péter Simon

Balázs Bulyovszky

Bettina Domanovszki