Hogyan kezdődött és alakult a pályád az Aon-nál?

A főiskola alatt szerettem volna elkezdeni dolgozni egy olyan helyen, ahol van hozzáadott értéke a munkámnak és a jövőben hasznos lehet számomra. 2011-ben találtam rá az Aon álláshirdetésére, és sikeres interjúk után el is kezdtem dolgozni gyakornokként. Amit nagyra értékeltem már akkor is az az, hogy a gyakornokok ugyanazt a munkát végzik, mint mások és emellett a flexibilis munkarend lehetővé teszi a tanulmányok befejezését is. A diplomám megszerzése után teljes állásban folytathattam a munkát, és azóta nagyon sok tapasztalat szereztem. Dolgoztam különböző országoknak, melyek során a szakmai tudásomat bővíthettem, és egy ideje már management tevékenységekkel is foglalkozom.
Jelenleg mivel foglalkozol az Aon-nál?

Jelenleg Team Leaderként tevékenykedem, ami egy igen összetett szerepkör. Különböző képességeket igényel, mivel felelősséggel tartozom egy kisebb csapat mindennapi működéséért, fejlődéséért, emellett fő kapcsolattartó is vagyok az egyik német irodánkkal. Szinte minden feladat tartalmaz kihívásokat. Egyrészről feladatom az embereim motiválása és támogatása, hogy minél többet ki tudjanak hozni magukból, más részről fontos egy jó kapcsolat kialakítása a német irodával.

Mit szeretsz a legjobban ebben az itt végzett munkában?

A mi üzletágunk Budapesten jelenleg dinamikusan növekszik, ami által szinte folyamatosan változik és hoz új lehetőségeket, kihívásokat, így mindig találok valami újat magamnak. Mivel különböző országok AON irodáival dolgozunk együtt, lehetőségünk van rövidebb-hosszabb időt eltölteni külföldön is, megismerni a kinti kollégákat. Emellett nagyon jó a csapat is, mindig segítünk egymásnak. Ez a munka lehetőséget ad a fejlődésre egy rugalmas, támogató és nemzetközi környezetben.

Yekateryna Milkovich

Péter Simon

Balázs Bulyovszky

Bettina Domanovszki