Hogyan kezdődött és alakult a pályád az Aon-nál?

2017 nyarán kezdtem dolgozni az Aon-nál rövidesen azután, hogy megszereztem a diplomámat a Corvinus Egyetem alkalmazott közgazdaságtan szakán. A bevezető tréningnek és az azt követő technikai és piac specifikus képzéseknek köszönhetően, az átmenet, hogy diákból munkavállaló lettem, zökkentőmentesen zajlott.
Jelenleg mivel foglalkozol az Aon-nál?

Jelenleg aktuáriusi elemzőként dolgozom a holland, belga és angol piacokon junior szinten, az elkövetkezendő szezonban nagyobb felelősséget vállalok a holland piacon és fenntartom a jelenlegi szerepemet a másik kettőn.
Az új szerepemben lehetőségem lesz tovább mélyíteni a tudásomat, amit az első évem során szereztem meg az Aon-nál (úgymint: piac specifikus eszközök és jogszabályok technikai ismerete, a különböző nyugdíjrendszerek és számítási módszerek, valamint a konstruktív visszajelzések fontossága, stb.) és tovább fejleszteni azokat készségeket amelyek segítnek a jövőben előttem álló kihívások kezelésében.

Mit szeretsz a legjobban ebben az itt végzett munkában?

Az egyik oka annak, hogy szeretek itt dolgozni, hogy folyamatosan lehet új dolgokat tanulni és ezáltal fejlődni a professzionális spektrum különböző szintjein. A másik ok az irodában lévő támogató és barátságos légkör. Nagyra értékelem ezt a diverzifikált, fiatal, progresszív és karizmatikus csapatot, ahol nap mint nap dolgozhatok.

Yekateryna Milkovich

Péter Simon

Balázs Bulyovszky

Bettina Domanovszki