Jelentkezésed feldolgozása angol nyelvű önéletrajzod beküldése után azonnal kezdetét veszi, melyet a jobhu@aon.hu email címre várunk. Hogy kicsit többet megtudjunk rólad és arról, hogy miért jelentkeztél, első lépésként egyik HR-es kollégánk fog megkeresni telefonon.

A sikeres telefonos interjú után egy körülbelül fél napos elfoglaltságot jelentő úgynevezett Assesment Centre-re hívunk meg, amelyet lehetőség szerint egyszerre több jelöltnek szervezünk. Ezen program részeként néhány teszt (numerikus és logikai) valamint egy személyes beszélgetés segítségével szeretnénk jobban megismerni. A személyes interjú során az adott területen dolgozó közvetlen kollégáinkkal is találkozhatsz.

Néhány tipp:

Mindannyian emlékszünk még rá, hogy milyen is volt jelentkezőként állásinterjún ülni. Semmi ok az aggodalomra, a személyes interjú során egy kötetlen, laza beszélgetésre kell számítani, ami során jobban megismerhetjük egymást!

Ezen a napon nem csak mi kérdezhetünk, Te is próbálj mindent megkérdezni, ami érdekel. Ennek a beszélgetésnek az is a célja, hogy Te is minél jobban megismerj minket és a pozíciót, amire jelentkeztél.

A kiválasztás eredményétől függetlenül az interjú után pár nappal, mindenképpen jelentkezni fog majd az egyik HR-es kollégánk, hogy megkérdezze, hogy hogy érzeted magad nálunk valamint, hogy visszajelzést adjon.

Küldd el a jelentkezésed még ma! Mi már alig várjuk, hogy találkozhassunk a legközelebbi kiválasztási napon!