Az Aon-nál, elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsünk mindenkiből kihozni a legtöbbet, és a legjobbat sikerüljön megtapasztalni mindenkinek cégünkről. Kollégáink legalább annyira értékesek számunkra, mint az ügyfeleink, ezért a legjobb tanulási lehetőségeket biztosítjuk nekik, amelyek egyaránt lehetővé teszik személyes és szakmai fejlődésüket. Támogató és rugalmas környezetünkben munkavállalóink megbecsülve érzik magukat. Fontosak vagyunk egymás számára, mert a legjobban egy csapatként dolgozunk.
be-flexible

Légy rugalmas

Meggyőződésünk, hogy nem az számít, mennyi időt töltünk az irodában az asztalnál ülve, vagy éppen otthonról dolgozva a fotelből, hanem az, hogy mit sikerül elvégezni a nap végére. A munkával töltött idő hatékony felhasználásának köszönhetően, szabadon gazdálkodhatunk a felszabaduló idővel.
take-time-to

Idő a feltöltődésre

Üzletmenetünk alapvető sajátossága a szezonalitás, így a téli főszezon után az év melegebb évszakaiban időt szánunk az általunk nyújtott teljesítmény értékelésére, képességeink fejlesztésére, kreatív ötleteink továbbgondolására, illetve egy kis relaxálásra, mielőtt a mozgalmas időszak újra kezdődik.
own-your-potential

Lehetőségek kihasználása

A dolgozók karriejre az Aon-nál saját kezükben van – nem számít ki milyen magas célokat tűz ki, mindig vannak olyan lehetőségek, amelyek segítenek ezen célok elérésében úgy, hogy közben a többi kolléga tudásával és támogatásával segít majd ezen az úton.
support-one-another

Támogatjuk egymást

Az Aon-nál, mindig az a cél, hogy egy olyan támogató környezetet alakítsunk ki, ami ösztönzi a dolgozókat a kérdések feltevésére, új ötletek kidolgozására és a tudásmegosztására. A kemény munkáért cserébe folyamatos támogatást és egyenlő fejlődési lehetőségeket biztosítunk.
truly-international

Ténylegesen nemzetközi

Munkatársaink már az első naptól fogva együtt dolgoznak más európai Aon irodákkal. Napi szinten kommunikálunk az ügyélkapcsolatért felelős tanácsadókkal jellemzően angolul vagy németül. Az együttműködés erősítése érdekében csereprogramokat szervezünk tréningek tartása céljából, de hosszabb vagy állandó kiküldetésekre is gyakran nyílik lehetőség.