Kultúránk – AON WEALTH
Az Aon-nál elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsünk mindenkiből kihozni a legtöbbet, és a legjobbat sikerüljön megtapasztalni mindenkinek cégünkről. Kollégáink legalább annyira értékesek számunkra, mint az ügyfeleink, ezért a legjobb tanulási lehetőségeket biztosítjuk nekik, amelyek egyaránt lehetővé teszik személyes és szakmai fejlődésüket. Támogató és rugalmas környezetünkben munkavállalóink megbecsülve érzik magukat. Fontosak vagyunk egymás számára, mert a legjobban egy csapatként dolgozunk.

Rugalmasak vagyunk

Meggyőződésünk, hogy mindenki a saját módján tud a leghatékonyabb lenni. Nálunk éppen ezért szabadon választhatsz, hogy otthonról vagy inkább az irodából szeretnél dolgozni. Pontosan ezért szeretjük a rugalmas munkarendet is, ami biztosítja, hogy a koránkelők és a délután aktívabbak is jól érezzék magukat nálunk.

Változatos feladatok

Üzletmenetünk alapvető sajátossága, hogy az aktuárius elemzői feladatok főleg az őszi-téli időszakra koncentrálódnak. Az év melegebb évszakaiban több időt tudunk szánni az általunk nyújtott teljesítmény értékelésére, képességeinket fejlesztő tréningekre, kreatív ötleteink tovább gondolására és változatos projektmunkákra. Szeretjük, hogy mindig vannak új kihívások, és nem lehet ráunni a feladatokra.

Lehetőségek kihasználása

A dolgozók karrierje az Aon-nál saját kezükben van – nem számít ki milyen magas célokat tűz ki, mindig vannak olyan lehetőségek, amelyek segítenek ezen célok elérésében. A többi kolléga tudásával és támogatásával segíti egymást ezen az úton.

Támogatjuk egymást

Az Aon-nál, mindig az a cél, hogy egy olyan támogató környezetet alakítsunk ki, ami ösztönzi a dolgozókat a kérdések feltevésére, új ötletek kidolgozására és a tudásmegosztására. A kemény munkáért cserébe folyamatos támogatást és egyenlő fejlődési lehetőségeket biztosítunk.

Ténylegesen nemzetközi

Munkatársaink már az első naptól fogva együtt dolgoznak más európai Aon irodákkal. Napi szinten kommunikálunk az ügyélkapcsolatért felelős tanácsadókkal jellemzően angolul vagy németül. Az együttműködés erősítése érdekében csereprogramokat szervezünk tréningek tartása céljából, de hosszabb vagy állandó kiküldetésekre is nyílik lehetőség.

Értékeink

Inkluzív kultúránk lehetővé teszi, hogy minden nap a legtöbbet hozzuk ki magunkból, és kiemelkedő munkát végezzünk az ügyfeleink számára.
Jobbra formáljuk a döntéseket – hogy jobbá tegyük az emberek életét szerte a világon. Hiszünk abban, hogy a vállalkozások akkor virágoznak, ha az általuk kiszolgált közösségek és az általuk alkalmazott emberek is.